Pentru informatii rapide contacteaza-ne: 0764 831 715
  • Adauga atitudine masinii tale !
  • Protectie solara nivel inalt
  • Treci la urmatorul nivel cu folia SunTek

Folie Plana (Cladiri)

 

 

In cazul in care ai probleme cu soarele in balcon sau in dormitor trebuie sa stii ca exista foliile solare care asigura protectia necesara si vine in intampinarea incalzirii excesive a camerei respective. Totodata asigura si intimitatea fata de vecini si va fereste de privirile indiscrete ale acestora. Foliile asigura o eficienta maxima de reflexie solara si o respingere ridicata a energiei soarelui. Asigura respingerea razelor UV pana la 95-99%, fiind solutia ideala impotriva razelor solare.

Beneficiile foliei solare sunt:

Respingerea excelenta a caldurii solare si a efectului de orbire;
Blocaj UV pana la 99%;
Aspect exterior placut;
Intimitate pe durata zilei;
Absortie solara scazuta - compatibil pentru geam termopan;
Amortizare rapida a investitiei;

Folia de protectie solara are rolul de a diminua caldura si a micsora stralucirea soarelui, astfel incat vara temperaturile din interiorul camerelor poate sa scada cu 3 pana la 7 * C. Folia antiefractie reprezinta solutia ideala pentru asigurarea geamurilor imobilelor impotriva intrarilor prin efractie sau in cazul unor accidente care pot afecta viata si integritatea persoanelor aflate in imobil. Folia decorativa evidentiaza frumusetea geamurilor si asigura un aspect estetic placut.

Costul foliei solare pentru suprafata plana (geamuri cladiri) este 80 RON / metrul patrat cost ce include folia si montajul acesteia.