Pentru informatii rapide contacteaza-ne: 0764 831 715
  • Adauga atitudine masinii tale !
  • Protectie solara nivel inalt
  • Treci la urmatorul nivel cu folia SunTek

Folie Auto

Montaj

Folii Protect Auto ofera montaj folii auto si folii plane pentru cladiri atat in Ploiesti cat si in afara orasului. O folie auto ofera protectie impotriva caldurii, luminii orbitoare, razelor UV si a cioburilor. Pentru a monta folie auto pe geamuri se poate demonta accesoriile de la masina sau nu. Folia auto poate fi aplicata si pe suprafata geamului fara a fi necesara demontarea acestuia. Pentru orice tip de folie auto montata la noi, veti primi o garantie, care acopera defectele de fabricatie sau montaj, care au ca rezultat formarea de bule, exfolierea sau decolorarea foliei auto. In perioada de garantie, daca este cazul, va inlocuim orice folie auto fara costuri suplimentare.

Beneficii
Confort - Razele soarelui, lumina venita de la alte masini pe timp de noapte, privirile indiscrete sunt reduse la minim daca aveti folii.
Siguranta - Raufacatorilor le este mult mai greu sa vada in masina prin folie, iar in caz de spargere, geamul ramane la locul lui, iar cioburile raman prinse de folie (chiar si in caz de accident).
Economisire - Foliile opresc o mare parte din radiatia solara (pana la 90%), astfel folosirea aerului conditionat se face mult mai putin si deasemenea elementele interioare din masina sunt protejate de imbatranire prematura.
Eleganta - Este de recunoscut ca foliile aduc un plus de eleganta masinii tale si totodata transforma masina din ceva standard in ceva personalizat.

 

 

Preturi Montaj


MontajFolie Pret Montaj
Geamuri Fata 100 RON
Hatchback 3 Usi Spate 150 RON
Hatchback 5 Usi Spate 250 RON
Berlina Spate 250-300 RON
Combi Spate 300 RON
Parasolar Backup 30 RON